ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНГРЕС ПРОФСПІЛОКце трибуна для членів профспілок, трударів України, усіх небайдужих людей, що переймаються відстоюванням та захистом власних трудових, соціально-економічних прав та інтересів.

ЯК СТАТИ УЧАСНИКОМ ПРОФСПІЛКОВОГО РУХУ?

До «Загальноукраїнського профспілкового руху «За гідну працю! За гідне життя!» можуть долучитися регіональні профспілки чи профспілкові організації, первинні профспілки чи профспілкові організації, профспілкові активісти та трударі, громадяни України та усі небайдужі люди, що переймаються відстоюванням та захистом власних трудових, соціально-економічних прав та інтересів.

 Кожен регіональний профспілковий лідер, профспілковий активіст, будь-який член профспілки, що бажає працювати на розвиток профспілкового руху може стати КОНГРЕСМЕНОМ, членом КОМІТЕТУ КОНГРЕСУ чи очолити його, ввійти до ПРОФСПІЛКОВОЇ РАДИ в області чи м.м. Києві та Севастополі, прийняти участь в Громадських слуханнях, круглих столах, конференціях тощо.
Найбільш активні профспілковці, трударі, фахівці, громадяни України, які мають бажання бути корисними профспілковому руху, можуть долучитися на добровільній основі до Робочих груп, які формуються при  Комітетах Конгресу.

Наразі йде процес формування складів КОМІТЕТІВ КОНГРЕСУ та їх Робочих груп, ПРОФСПІЛКОВИХ РАД в регіонах.

Для розгляду зазначених питань кожен бажаючий чи профспілкова організація може направити до Секретаріату Конгресу письмову заявку щодо свого бажання, дані про себе, коротку інформацію про свою профспілкову чи трудову діяльність та свої контактні дані для встановлення зворотного зв’язку.

Направити свою заявку, письмовий запит чи іншу письмову інформацію до Секретаріату Конгресу можна, скориставшись відповідною формою, зазначеною в опції «Контакти» на головній сторінці сайту.

КОНГРЕСМЕНИ, профспілкові активісти, інші учасники загальноукраїнського профспілкового руху щомісяця сплачують фіксований профспілковий внесок на утримання Секретаріату КОНГРЕСУ. 
 

До уваги спілчан України! Профспілкових активістів!

Прихильників профспілкового руху!

Наразі по Україні розгорнулася робота по створенню Представництв ВКП по формуванню ПРОФСПІЛКОВИХ РАД та формуванню складу КОНГРЕСМЕНІВ від областей України.

Перелік регіонів, де діють Представництва ВКП:

1. Автономна Республіка Крим/*

2. Вінницька область 

3. Волинська область

4. Дніпропетровська область

5. Донецька область

6. Житомирська область

7. Закарпатська область

8. Запорізька область

9. Івано-Франківська область

10. Київська область

11. Кіровоградська область

12. Луганська область

 13. Львівська область

14. Миколаївська область

 15. Одеська область

16. Полтавська область

17.Рівненська область

18. Сумська область

19. Тернопільська область

20. Харківська область

21. Херсонська область

22. Хмельницька область

23. Черкаська область

24. Чернівецька область

25. Чернігівська область

26. м.Київ

27. м.Севастополь

Примітка: /* - регіони, де діють Представництва ВКП.

Від ВКП:    Особи, що бажають прийняти участь у формуванні регіональних організаційних осередків Конгресу, стати КОНГРЕСМЕНАМИ, бути корисними в роботі Конгресу, можуть звернутися через сайт ВКП до Секретаріату ВКП, пославши відповідний запит чи коротку анкету про себе та про свою діяльність, надати контактну інформацію, тощо. Після опрацювання анкети Секретаріат ВКП обов'язково зв'яжеться з вами для вирішення подальших шляхів співпраці.

Справки за телефонами: 0503829093, 0672471919

Секретаріат Конгресу