ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНГРЕС ПРОФСПІЛОКце трибуна для членів профспілок, трударів України, усіх небайдужих людей, що переймаються відстоюванням та захистом власних трудових, соціально-економічних прав та інтересів.

ПЕТР ПЕТРИЧЕНКО: ПРОЕКТ ТРУДОВОГО КОДЕКСА УКРАИНЫ НЕОБХОДИМО ОТКЛОНИТЬ

В Николаеве состоялась пресс-конференция Общественной Палаты Украины на тему:"Новый трудовой кодекс, как инструмент легализации рабства в Украине?» В ходе которой были освещены проблемные вопросы трудового законодательства, в частности нового Кодекса законов о труде Украины.

Детальніше...
 
НЕЗАВИСИМЫЕ ПРОФСОЮЗЫ СИЛОВЫХ СТРУКТУР В БЕРЛИНЕ.

Независимые профсоюзы Украины все чаще заявляют о своей решительности и боеспособности по защите прав и интересов своих членов. Их активная позиция понемногу становится более известна не только в своей стране, но и за ее пределами, а отдельные профсоюзные организации все чаще становятся членскими организациями Европейских профсоюзных организаций.

Детальніше...
 
Н.ТКАЧУК: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО ПОЧИНАЄТЬСЯ З ГРОМАДЯНИНА.

Двигуном будь-якої демократії є існування сильного, активного та добре організованого громадянського суспільства. Громадянське суспільство починається з громадянина, його свободи, благополуччя, активної позиції в політико-правовій сфері відносин. Демократію не можна насадити згори. Вона проростає знизу. Але для громадянського суспільства передусім необхідні свідомі громадяни. Саме від того на якому рівні свідомість людей, від злагодженої діяльності громадянських організацій та інших об`єднань, від активної позиції кожного з громадян залежить, яким буде громадянське суспільство вже сьогодні!

Детальніше...
 
П.ПЕТРИЧЕНКО: ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО МАЄ КОНТРОЛЮВАТИ ВЛАДУ.

Необхідна умова для демократичних перетворень - це підвищення рівня та якості життя населення, ефективне та успішне впровадження реформ у країні, яке, в першу чергу, залежить як від влади, так і організацій громадянського суспільства. Ми обираємо владу яка має діяти в інтересах громади. Забезпечення гідної заробітної плати, створення умов для належної охорони здоров’я, забезпечення гідних умов проживання людей, ось ті основні моменти якості нашого життя, в напрмку реалізації яких і має діяти влада.

Детальніше...
 
АРОМАТЫ СОЦИАЛЬНОГО ПОПУЛИЗМА: УКРАИНЕЦ ПРИ ЯНУКОВИЧЕ ЗАРАБАТЫВАЕТ МЕНЬШЕ КИТАЙЦА

Улучшение жизни уже сегодня» таки состоялось. Вот только «невнимательные» украинцы с этим почему-то не согласны – не заметили.

Детальніше...
 
ТРУДОВИЙ КОДЕКС ЗВУЖУЄ ПРАВА ПРАЦІВНИКІВ НА ЗАХИСТ ВІД БЕЗРОБІТТЯ

Що стосується більш конкретних прикладів звуження змісту та обсягу існуючих трудових прав людини підготовленим до другого читання проектом Трудового кодексу України, то вони наступні.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL